24 Φεβρουαρίου, 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Όλοι απατάνε όλους με τους πάντες.
Μην αντιδράτε γιατί και σ'εμένα είχαν τολμήσει να μείνουν κάποια δείγματα ρομαντισμού μέχρι που τα καταπάτησαν και τα έστειλαν για ελεύθερο κάμπινγ σε κάτι ξεχασμένες βραχονησίδες.
Πάντα πίστευα πως κάθε σχέση θέλει δουλειά, σκληρή δουλειά. Ιδιαίτερα με το πέρασμα του χρόνου όπου πέρα απο όλα τα άλλα προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις και την φθορά του χρόνου, την συνήθεια κι όλα τα παρελκόμενα.Πίστευα, επίσης, σαν κάθε καλά εκπαιδευμένο κορίτσι πως θα βρώ τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο που θα έρθει να με σώσει κτλ (τα υπόλοιπα τα ξέρετε, το happy end είναι το ίδιο για κάθε παραμύθι!)
Αν εξαιρέσουμε λοιπόν την δική μου "εκπαίδευση", τις δικές μου απερίγραπτες εμπειρίες και την καθημερινή αντιμετώπιση καταστάσεων απιστίας (σ.σ. δουλεύω σε ξενοδοχεία, κι εμείς κατι πρέπει να κάνουμε, δεν θα γίνουμε κλέφτες...) δεν υπάρχει ούτε ένα τρανό παράδειγμα στο περιβάλλον μου ώστε να το προβάλλω σαν εξαίρεση σ'αυτό το post!
Κι η βλακεία δεν είναι πως το κάνουν μόνο οι δικοί μου γνωστοί αλλά και οι δικοί τους και γενικά κάθε μέρα ακούω και μια ιστορία!
Μου λένε: "Ρε συ, τα'μαθες? Ο... τάδε πήγε με την... τάδε!!!"
Απαντάω απορημένη: "Μα καλά αυτός δεν είναι με την..." ή "Αυτός δεν είναι παντρεμένος?" και με κοιτάνε όλοι λες και μόλις πάρκαρα το διαστημόπλοιο μου έξω απο την καφετέρια άρτις αφιχθείσα απο την Αφροδίτη!
Η απάντηση είναι θεϊκή: "Ναί, και...?"
Ε, συγνώμη κιόλας δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν!
Κάποτε μάλιστα θέλησα να ερευνήσω το θέμα, να ψάξω δηλαδή τις αιτίες που οδηγούν κάποιον σε μια απιστία.Ήταν φοβερό, οι περισσότεροι δεν μπορούσαν καν να το εξηγήσουν.
"Έλα μωρέ τι ψάχνεις να βρείς?Γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι?"
Το χειρότερο βέβαια είναι πως τις γυναίκες δεν τις έχουν ικανές.Οι γυναίκες σου λέει είναι εγκεφαλικά όντα, δεν κάνουν one night stand. Κι όλοι αυτοί εκεί έξω με τι πάνε? Άσε δεν απαντάω γιατί θα μου διαγράψουν το blog!!!
Όχι, τώρα εγώ που τα γράφω όλα αυτά είμαι τέλεια.... Μπορεί και να μοιάζει με τον στρατό, δεν έχω πάει κι όρκο δεν παίρνω, ότι σου κάνανε κάνεις ή απλά γιατί θέλεις να προλάβεις τον άλλον που έτσι κι αλλιώς θα στην κάνει την... λαδιά! (Αυτή ήταν η αγαπημένη μου εξήγηση στην μικρή έρευνα που έκανα!)

6 σχόλια:

giannis είπε...

eisai apolyth k d enomizo oti exeis dikio omorfia mou
h akoma k an exeis as mas kapoious na akrobatoume stoneiro mas
ksero zeygaria pista...h ypotheto
opos leo pos gia kapoioys bazo to xeri mou sth fotia....
oloi eimaste athooi mexri apodeikseos tou antithetou

Christina Noe είπε...

i allios...oloi imaste enoxi mexri apodixeos tou antithetou...

Ονειροφερμένος είπε...

Είναι τόσο απλό. Γιατί να είσαι με κάποιον και να πηγαίνεις με κάποιον άλλο? Είναι τόσο φυσιολογικό πλέον? Και τι άλλαξε δηλαδή από παλαιότερα? Οι άνθρωποι? Οι ψυχές? Οι αξίες? Πληγώνεις 2 άτομα. Δεν πληγώνεις μόνο ένα. Καταστρέφονται τα πάντα γύρω μας. Για μένα υφίστανται ακόμη κάποιες αξίες, δυστυχώς..
Αλήθεια δεν θέλω να καταλήξω σαν αυτούς που περιγράφεις.
Προτιμώ να τυλιχτώ με τ' όνειρό μου και να μείνω εκεί. Κι ας ξεψυχήσω μέσα σ' αυτό. Θα φύγω όμως ευτυχισμένος. Ίσως και με κάποιον που να αντέχει το ίδιο όνειρο..

Christina Noe είπε...

Ki ego den to katalaveno onirofermene mou gi afto xekinisa tin erevna pou egrapsa.Nai exei gini pia kathimerinotita.Katariptonte sxesis kai thesmi sto vomo mias efimeris sinousias.thelo na pistevo pos iparxoun exeresis

veggos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
veggos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.