02 Απριλίου, 2008

ΕΧΩ "ΣΧΟΛΕΙΟ" ΑΥΡΙΟ

Αύριο ξεκινάω στην καινούργια μου δουλειά. Καινούργιοι άνθρωποι, καινούργιοι κανόνες, καινούργιο περιβάλλον.
Έχω μια περιέργη αγωνία που δεν θα'πρεπε καθώς το έχω δεί πολλάκις το έργο... Μεγάλη ιστορία...!!!
Έχω ξεκινήσει τόσες πολλές φορές απο το μηδέν που νομίζω πως δεν έφυγα ποτέ απο την αρχή. Με κάποιο τρόπο έχω μειώσει την απόσταση, με έλλειψη τύχης, με λάθος επιλογές και φυσικά με το ξερό μου το κεφάλι. Γιατί αν μου μπεί κάτι στο μυαλό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε.. Εντάξει δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται..!!!
Στην προηγούμενη εργασία μου, καταφέρανε με πολύ επιδέξιο τρόπο να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση μου, την ηρεμία μου και να με κάνουν ακόμα κι εμένα να αμφιβάλλω για τις ικανότητες μου. Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω, στο πετσί μου πραγματικά, πως όσο πιο καλός είσαι τόσο προκαλείς τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες, καθώς νομίζουν πως κλονίζονται οι "θεσούλες" τους βλέπεις...
Έχοντας αυτήν την εμπειρία σαν ευχή και σαν κατάρα προχωράω μπροστά. Δεν έχω βρεί τον δρόμο μου ακόμα μα δεν σταμάτησα στιγμή να ψάχνω. Ίσως έπρεπε να γίνει έτσι για να σπάσει η ροζ φούσκα που είχα πάνω απ'το κεφάλι μου, να μην θεωρώ δεδομένο πως όλοι οι άνθρωποι έχουν στο λεξιλόγιο τους την συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη, την αλληλοσυνεργασία. Μπορεί και να μην είναι δικό τους φταίξιμο. Όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλον... Απλά κάποιοι έχουν παιδεία.
Καλή αρχή λοιπόν και.... Welcome to the system!!!....

8 σχόλια:

giannis είπε...

kali arxi...kalosterioth

Dimitris είπε...

Χωρίς να θέλω να πρωτοτυπήσω ούτε και να σε απογοητεύσω στις μέρες μας σχεδόν παντού και όχι μόνο στους εργασιακούς χώρους..."εις οιωνός άριστος...αμύνεσθαι περί πάρτης".Ο καθένας για τον εαυτούλη του λοιπόν.Προσωπικά πάντως σου εύχομαι να αποδειχθώ λάθος και να συναντήσεις μόνο καλούς συναδέλφους.Καλή αρχή και σιδεροκέφαλη.

elf είπε...

Καλή αρχή, φυσικά, και καλή συνέχεια. Μην ανησυχείς:η "ροζ φούσκα" που λες είναι μεγάλη κατάκτηση, μπορεί να σε σώσει από ένα σωρό κακοτοπιές. Κράτα την αθωώτητά σου όσο αντέχεις, θα έχεις χιλιάδες ευκαιρίες στο μέλλον να γίνεις κυνική και "σκύλα". Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να ξεκινάς κάθε μέρα με ενθουσιασμό και προσμονή. Αλλά μην τρελαίνεσαι, δουλειά είναι, κάποια στιγμή σχολάς. Κι αν δεις τα πολύ σκούρα, παίξε και κανένα Λότο!

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό η elf... Καλή αρχή κι από μένα Χριστινάκι! Περιμένω νέα και πρώτες εντυπώσεις, ε; Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξεκίνημα και απο΄μένα να σου παν όλα όπως τα θες καλή μου!

Christina Noe είπε...

Boro na po pos itan kala.Oi sinadelfoi ine nea pedia ki elpizo na ta pame kala.Vevea den ida akoma tous xorous,tha tous do tin alli vdomada kathos to hotel anigi 14/04!Pali den tha kano pasxa!!! C'est la vie!
Sas efxaristo olous ilikrina gia tis efxes sas ki elpizo na piasoun topo!!!
Filia polla!!!

veggos είπε...

Αντε μπράβο, να ξεκολλήσεις κι απ το blog!Break a leg!

giannis είπε...

ola tha pan kala...an xamogelas oloi tha sou ferontai teleia,,,