01 Μαΐου, 2008

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ

Πρόσωπα θαμπά που λοξοδρόμησαν σε διλλήματα και λάθος αποφάσεις. Ίσως να έφταιγε ο καιρός σαν έπαιζε ζάρια κι έχασε όλα του τα υπάρχοντα όπως ένας πρωτάρης όταν ερωτεύεται ακαριαία.
Κάθεται η ζωή άνετα στον πάγκο της και παρακολουθεί με αλώβητο ενδιαφέρον όλα τα σχέδια που στήνονται απο τα πιόνια της. Ύστερα γελάει τόσο δυνατά που ξυπνάει ακόμα και την νύχτα. Ναί, η νύχτα έχει την περισσότερη κίνηση. Δεν προλαβαίνουν οι γραφιάδες της να καταχωρήσουν όνειρα κι επιθυμίες, πάθη κι αμαρτίες. Γι'αυτό υπάρχει η μέρα, για να υπάρχει ισορροπία. Μετά πάλι η νύχτα κι η ιστορία ξεκινάει απο την αρχή, έχει καταργηθεί το τέλος...
Την συνταγή δεν την έμαθε κανείς ποτέ, πως τα όνειρα μένουν ζωντανά με τον ένα τρόπο ή τον άλλον. Έχουν καταφύγιο τόσο μυστικό που ούτε οι χάρτες μπόρεσαν να το καταχωρήσουν. Πάνε και κρύβονται όπως κρύβονται οι κατάδικοι και περιμένουν το φως της δικής τους μέρας, μια σπιθαμή στην αλάνα του μυαλού, για να απλώσουν πάλι τις ρίζες τους.
Κι αν με κοιτάς τώρα ειρωνικά κι απορείς μ'αυτά που λέω, είμαι σίγουρη πως κάτι μέσα σου μ'εμένα συμφωνεί....

11 σχόλια:

zero είπε...

Μπα δεν απορω καθολου.
Σε καταλαβαινω απολυτα.
Καλη Πρωτομαγια.

zero είπε...

Αα... για να μην το ξεχασω...
αυτο το script που εβαλες στα δεξια της σελιδας θα στο χαλασει το μπλογκ.
Αντι να σου φερει κοσμο, θα διωξει κοσμο.
Απλα σκεφτηκα να στο πω.
Εσυ αποφασιζεις στο μπλογκακι σου.

Christina Noe είπε...

Ζερο μου καλησπέρα!
Χαίρομαι πολύ που δεν ακούγομαι τόσο παρανοική όσο νομίζω....
Συγνώμη για την ερώτηση αλλά ποιό script εννοείς?
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Όνειρα αψεγάδιαστα απ'τα τσακίσματα του χρόνου..στα πέρατα της Μνήμης που πάγωσε η ψυχή και να λησμονήσει δεν μπορεί..αδημονεί,αδημονεί..σκύβει ο ουρανός πιο χαμηλά ν'ακούσει προσευχές,σιωπές ηχηρές ανθρώπων και ζητωκραυγές ονείρων όμορφων,μοναχικών..νερολίβαδα που πλυμμήρισαν παπαρούνες και μύρισε άνοιξη η φύση..χρώμα πήρε,χρώμα φωτεινό,χρώμα πανγιόρτινο.."κοινωνία"αθανασίας κάλεσμα.
Καλησπέρα γλυκιά Christi.

Sweet and bitter είπε...

Ούτε ειρωνικά σε κοιτάζω ούτε απορώ! Και, ναι, τα όνειρα πάνε και κρύβονται και κάποια στιγμή εμφανίζονται μπροστά σου ζωντανά - και τότε δεν μπορείς να μην τους δώσεις σημασία!

Τα φιλιά μου!

Sweet and bitter είπε...

Α, και καλό μήνα! (λίγο αργοπορημένα βέβαια)

Dimitris είπε...

Τα όνειρα είναι το τελευταίο πράγμα που έχει μείνει αφορολόγητο,μη ποινικοποιήσιμο και δωρεάν.Με άλλα λόγια το μόνο πράγμα που μας ανήκει αποκλειστικά.

"Dream on" Aerosmith

Morpheus είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! Την λέω δυνατά μπας και γίνει όντως "καλή" ...

Christina Noe είπε...

Καμελάκι μου τα λόγια σου βάλσαμο στάζουνε!!Να είσαι καλά!

Sweet'n'bitter είδες τα άτιμα πάντα τα καταφέρνουν!!!χαχαχαχα!Σ'ευχαριστω που πέρασες!

Δημήτρη μου μπορεί να είναι δωρεάν η δημιουργία τους γιατί όλα παίζονται στο κόστος της υλοποίησης.Αν και προσωπικά δεν νομίζω πως υπάρχει πιο γλυκιά συναλλαγή...

Morpheus είναι καλή η μέρα αρκεί να το αποφασίσεις!Σκέψου πως είσαι λίγους μήνες πριν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου...!!!Α!Και μιαν ανάσα πριν το καλοκαίρι!

Καλό μήνα σε όλους σας!!!
Φιλιά πολλά σας στέλνω!

kioy είπε...

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω, δεν ξέρω αν θα διαφωνήσω... Νομίζω κείμενα σαν αυτό, έχουν τη δύναμη από μια χαραδρα του μυαλού να μπάσουν και να φτάσουν ως εκείνα τα ακατοίκητα μέρη, εκεί που τα όνειρα ύψωσαν τις σημαίες τους και που απλώς περιμένουν την δική μας ακολουθία...

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω, δεν ξέρω αν θα διαφωνήσω, τι νόημα έχει άλλωστε; Περαστικός ήμουνα και με έβγαλές και μένα στην αλάνα!
Χάρηκα για την γνωριμία!

Christina Noe είπε...

Δεν ξέρω τι γεύση σου άφησε...Ξέρω όμως πως χαίρομαι που έκανες μια στάση στην αλάνα!Να περνάς όποτε θές!
Καλό απόγευμα!