06 Αυγούστου, 2008

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ...

Κάθε πρωί ξυπνάω την ίδια ώρα, παίρνω το ίδιο λεωφορείο για να φτάσω στο μετρό ώστε κατόπιν να φτάσω την ίδια ώρα στο γραφείο μου. Ακολουθώ γενικά μια ιεροτελεστία κινήσεων καθημερινά με την ίδια ευλάβεια μα και με την ίδια ευχαρίστηση.
Βυθίστηκα σε μια ρουτίνα όπως βυθίζομαι κάθε βράδυ στο μαξιλάρι μου, ανυπόμονα κι αναπάντεχα. Απο την μια στιγμή στην άλλη γέμισε η ζωή μου με ανθρώπους και με γέλια, με κουβέντες και μυστικά. Και το περίμενα όλο αυτό το φυσιολογικό, το αποζητούσα τις μέρες που περιπλανιόμουν χωρίς σκοπό. Τώρα απλά το απολαμβάνω. Χωρίς άγχος για το πότε θα τελειώσει. Χωρίς φόβο αν είναι αληθινό.
Μπήκαν και καινούργιοι φίλοι στη μέση. Τι φοβερή ανανέωση! Πόσο βαθιά ανάσα! Προλάβαμε και μοιραστήκαμε τις ζωές μας. Τα γεγονότα του πριν και τα όνειρα του μετά. Ξεχαστήκαμε να μιλάμε ως τα μεσάνυχτα μπροστά σε άδεια πιάτα και γεμάτα ποτήρια. Γιατί αυτό μετράει. Το ότι μοιραστήκαμε την στιγμή όπως και αν τα γυρίσει αυτό το άτιμο σενάριο στους μελλοντικούς χρόνους.
Με φόντο ένα νέο περιβάλλον με καινούργια δουλειά και φρέσκες γνώσεις. Με δύναμη το κέφι που αναβλύζει ανακουφισμένο απο τόσο καιρό καταπίεσης.
Είμαι εδώ στο τώρα για πρώτη φορά κι είναι ωραία τελικά...

7 σχόλια:

Morpheus είπε...

Noe μου χαίρομαι για σένα...
Να περνάς όμορφα και να γελάς...
Και τις βουτιές θα στις ξεχρεώσω... Κάποιο καλοκαίρι ..
Φιλιά!

Sideras είπε...

Christina Noe , γλυκιά ,έχεις ανακαλύψει τον στόχο και το νόημα ύπαρξης σου μάλλον. Χαίρομαι για εσένα αλήθεια και εύχομαι να σου έρθουνε ακόμα πιο καλά πράγματα στην ζωή σου. Που είμαι σίγουρος θα έχεις.
Όπως και να έχει ,σιδερένια καληνύχτα σου αφήνω

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Χαίρομαι για σένα γλυκιά μου Noe! Γιατί καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που περιγράφεις και μπορώ να πω ότι είναι πράγματι ευλογία.
Το να μπορείς να ζεις τη ρουτίνα του εδώ και του τώρα σημαίνει ότι είναι γεμάτη από πράγματα που σε ευχαριστούν... Κι αυτό είναι στ' αλήθεια ό,τι ωραιότερο.
Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι! Καλημέρες και φιλιά.

elf είπε...

Παραμένοντας πάντα υπέρμαχη του σποραδικού εγκλεισμού στον μοναδικό μαγικό κόσμο μας ο καθένας, πρέπει να παραδεχτώ πως είναι ωραία να επιστρέφεις ανανεωμένος στην πραγματικότητα!

Κι εσύ κι εγώ, μικρή μου, γιατί χρειαζόμαστε τα μικρά μας διαλείμματα, ναι. Αλλά όταν είσαι καιρό "αλλού" φαίνεται πως λείπεις από αυτούς που είναι "εδώ". Ή στο "αλλού" το δικό τους.

Τα δικά μου λέω, ξεχάστηκα πάλι.

Έχεις δίκιο, ως συνήθως, κοριτσάκι.
Καλά καινούρια πράγματα!!!!

day-dreamer είπε...

Christinaki μου ανανεωμένο και δυναμικό!
Να συνεχίσεις να απολαμβάνεις αυτά που απλόχερα σου έδωσε η ζωή γιατί να τα αξίζεις πραγματικά!
Να είσαι πάντα καλά και να περνάς υπέροχα κοντά σε άτομα που σε κάνουν να νιώθεις πόσο ξεχωριστή και μοναδική είσαι!
Σε φιλώ!

geokalp είπε...

μπράβο! αυτή είναι μια πολύ ωραία φάση και εύχομαι να κρατήσει για πάρα πολυ καιρό ακόμα!

Christina Noe είπε...

Efxaristo pedakia!!!!
Filia polla!